Z20ler


Ne haragudjatok, de nem tudok a másik kérdésemhez kommentelni, ezért nyitok egy újat, ha nem baj :)
Erröl a pedál teströl kérdeznék! néztem rola videot, de sajnos angolt találtam csak, azt meg nem értem, ezért ha nem nagy kérés, le irná valaki ennek a menetét? ha nincs hiba, akkor is jelez a müszerfalon valami, vagy az csak akkor, amikor baj van?  Köszönöm előre is!
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Hozzászólások

Davee2016.11.29 00:23:18 Ritka esetekben van hogy csak villogja a hibakódokat de nem írja ki, de nagy része tudja.
Ahogy kecsab kolléga is írta előttem fék és gáz letapos és gyújtást ráadod (indítózás nélkül)
Km számláló helyén lesz ECN felirat és alatta hibakód számok 6 jegyben ha vannak, ha nincs tárolt hibakód akkor 6db nulla lesz és kilép.
kecsab2016.11.28 22:27:24 Ha működik ez a funkció, akkor úgy, hogy levett gyújtásnál taposod a féket és a gázt (utóbbit tudtommal tövig kell nyomni), majd ráadod a gyújtást, de nem önindítózol. A műszerfalon felvillannak a fények, láthatóvá válik az a kijelző, ami a megtett km-eket számolja. Ebben a kijelzőben kellene megjelenni a Davee által említett ECN feliratnak és egy (vagy több - felváltva) 4 jegyű kódnak.
Próbálhatod úgy is, hogy nincs a kulcs a gyújtáskapcsolóban, akkor taposod a féket és a gázt, majd kulcs a helyére és ráadod a gyújtást, de nem önindítózol. HA így sem mutat semmit, akkor az autóban nem aktiválható ez a funkció.