Visszapillantó biztosíték


Sziasztok!Segítsetek legyetek kedvesek.Van egy Zafira B-m,2006,Z16XEP.Nem fűt a két visszapillantó tükrőm,viszont a hátsó ablak fűtés jó.A motortéri biztosíték táblán, amit vissz.pill. fűtésre ír (9. hely,füzetben 30A),nincs benne bizti.Tavaly vettem az autót.A csoamgtéri bizt. táblán benne van viszont egy 7,5A bizti.(26.hely füzetben).Vegyek, és merjem berakni a 30A-est??Ti autótókba be van rakva ez a biztosíték????

Köszönöm.

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Hozzászólások

Davee1 hete 1 napja

@Laci75 valóban az elkerülte a figyelmem. Tegyél bele biztosítékot és kiderül.

 

Képfeltöltéshez használd itt a szerkesztőben a kép ikont és ott a Feltöltés menüt, vagy ha fel van már töltve csak beilleszted a linket.

Laci751 hete 1 napja

Szia Kovacsfeco!Köszi, hogy válaszoltál!Akkor veszek 30A biztit, és kipróbálom...kicsit dúrva lenne, ha nem lenne benne tükörfűtés.Remélem van benne,mert reggelente jó lenne.

Köszönöm!!!

Üdv: Laci

kovacsfeco1 hete 1 napja

Szia!

Saját vélemény:

Ha van helye a biztosíték táblán,akkor talán bele is lehet tenni a biztosítékot. Ha nincs bevezetékelve a tábla mögött a kialakított biztosíték hely,akkor nyílván nem is lesz belőle gond.Ha be van vezetékelve,akkor gondolom a gyárban nem csinálnak butaságot,nem véletlenül vezetékelik be. Esetleg a te autódat gyárilag nem fűtött tükörrel tervezték. stb... 

Próbalámpával,vagy multiméterrel  könnyen ki lehet mérni,hogy be van e vezetékelve tükörfűtésre az autód.  De ha bátor vagy,és ki mered pattintani a tükör lapot,akkor ott is látszik. Ha már kipattintottad,akkor még könnyebb dolgod van,mert ott már tudod mérni is a feszültséget ha be van vezetékelve.

Laci751 hete 1 napja

Szia Davee!Köszi hogy írsz.Nekem másik fajta( B típusú bizt.doboz.) biztosíték táblám van a csomagtér bal hátsó részén.Ahogy írtam abba benne van a 7,5A-es bizti.

Hogy tudok ide képek berakni?

 

Köszönöm!!!!!

Laci

Davee1 hete 1 napja

Nem csak ott van, hanem a csomagtéri biztosíték táblában is lehet egy.

A 8-as számú

Nézd meg ezt is, aztán ha ez oké akkor tegyél be előre egyet próbaképp.