Astra H kombi rendszámtábla világítás


Sziasztok. Valaki tud segíteni?

Nincs rendszámtábla világításom, már a delej sem jut el az izzókhoz.

Van biztije valahol?

Vagy azt lehet tudni, hogy melyik színű vezetéknek kellene lennie ezek közül, ami az ajtóátvezetőben megy?

Mert az izzóknál más színek vannak és nem akarom nagyon bántani még😁

Köszi

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Hozzászólások

HorneTom2021.02.26 18:43:38

Elvittem szerelőhöz, más okból kifolyólag, de megemlítettem neki ezt a problémát. Ránézett és azt mondta, hogy a rec modullal lehet valami, mert ha ad neki tápot a rec modul után, akkor működik! Lehet tud szerezni egy modult próbára, hátha azzal van a gond, majd kiderül, hogy sikerült e!

Davee2021.02.23 17:57:33

tárolt hiba nem befolyásolja tudtommal, de töröld ki és kiderül.

HorneTom2021.02.23 16:47:08

@Handbrake

Ma leszedtem a hátó ajtó borítást es megnéztem a csatlakozót is, amit remélhetőleg kitisztítottam rendesen. Viszont nem indítottam az autót, csak gyújtás és úgy kapcsoltam lámpát, de nem ment.

Viszont rémlik az, hogy opcom-al mikor kiolvastam a hibát pár hete, akkor benne volt, mint hiba. Lehet azt is törölni kéne és akkor megoldódna a probléma......

Új izzófoglalatokat vettem és kicseréltem mindkettőt, sőt forrasztottam is, de nem tudtam feszültséget mérni, bár most már gondolom, hogy a can bus miatt nem megy.....

Kicsinál ez az "okos" autó, ezzel a sok hülyeséggel......

Handbrake2021.02.23 16:12:13

Az izzó foglalat rohadt össze nálam az egyik oldalon attól lett zárlat can bus meg letiltotta. Végig néztem előtte a klasszikus helyeket, de az lett a vége, direktbe forrasztottam az izzót azt gatya... Gyújtás le kulcs ki vissza ráad elvileg nekem így jött vissza, de lehet, hogy kell egy indítás is... már nem rémlik..

HorneTom2021.02.22 17:25:39

Köszi Davee, holnap majd ránézek, hogy mi újság😉