Zafira nem indul


Van egy 2002 evjaratu y22dtr.coddal rendelkezozafiram egy hetes allas utan nem indul be hajtsa de nem indul es a muszerfalban jelzi a kulcsos problemat mi lehet a gond mert amikor le tettem jol indult.csak  mikor inditottam orokke egy ideje inditaskor vissza esett az uzemanyag ora manusa meg a fordulat meroe.de mihelyt beindul szokott a helyere minden.segitsen valaki ha tu hadd tudjam mi lehet kb.Koszonom elore is.
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Hozzászólások

bandilajos2016.02.10 04:38:25 Azt a lampat ahol egy kulcs van kiallva az autobol azt latom egy pillanatra elalszik majd vissza jon.
kecsab2016.02.10 00:25:25 Amikor ráadod a gyújtást (még nem önindítózol), milyen sárga lámpát látsz világítani? Motor, vagy kulcs formájút?
Motor jel: hibakódot ki kellene olvasni, utána lehet tanácsot adni.
Kulcs jel: immobilizátor nem ismeri meg a kulcsodat, mert pl. elszakadt a vevő tekercse a gyújtáskapcsolónál - cserélni kell, elfelejtette a szinkront - újra kell szinkronizálni.
Sok ismeretlenes, többet kellene tudni a hibáról, hogy segítsen valaki.
bandilajos2016.02.09 20:43:17 Adagolot mondtak de nem tudom elhinni mivel meg volt olyan hogy tobb nap utan nem indult de behuzva akkor  elindult.volt olyan problemam is hogyha esoben mentem allt le rangatas utan es amiutan kiszaradt elindult.de akkor a kalkulatorba jutott vizzel volt a gond de azt elharitottam es arra gondolok hogy most mivel par nap eso volt neme csak ott kellene vmit tennem?Megkerle nagyon szepen hogy segitsete bar ajanlatokkal elore is halas tisztelettel koszonom!!
kecsab2016.02.09 19:14:18 Kulcsos probléma? Nem lehet, hogy az immo-val történt valami?
Davee2016.02.09 15:30:46 Mivel van diagnosztika lámpa, így van tárolt hibakód is, gépre kell tenni az autót és kiolvastatni a hibakódokat, akkor többet tudunk mondani.

Ennyi infó alapján bármi lehet.
Fellevegősödött üzemanyag rendszer például...